Puunkaatopalvelu Tmi Henri Koivumäki
Onko pihasi puusto päässyt kasvamaan liian suureksi? Varjostavatko puut liikaa? Räystäskourut täynnä neulasia ja lehtiä ja katto sammalen peitossa? Kenties joku puu on jo laho/kuiva ja huonokuntoinen?

Älä jää odottamaan pihapuun hallitsematonta kaatumista. Älä tuskaile roskaavien puiden kanssa. Pyydä ammattilainen paikalle niin pääset ylimääräisistä puista eroon ilman vahinkoja. Muista huolehtia puunkaatoon lupa. (Ei tarvita aina - tiedot löytyy parhaiten kotikuntasi nettisivuilta)

Kaadetut rungot kuljetetaan tarvittaessa pois tai ne voidaan asiakkaan niin halutessa pilkkoa klapeiksi. Oksat kuljetetaan pois tai vaihtoehtoisesti haketetaan tehokkaalla polttomoottorihakkurilla.

Puunkaatoon valitaan aina kohteen mukaan tarkoituksenmukaisin kaatotekniikka. Työt tehdään turvallisuus etusijalla ja kaiken varalta toiminta on vakuutettua. Teen jokaiseen kohteeseen aina ensin maksuttoman arviokäynnin, jonka jälkeen voidaan sopia kustannuksista. Kohdetta näkemättä on järkevän hinta-arvion antaminen käytännössä mahdotonta.
ETUSIVU
PUUNKAATO
KUVAGALLERIA
YHTEYSTIEDOT
© 2016 Tmi Henri Koivumäki